Sluit

5 Leiderschap tegelafbeelding2

Effectief leiderschap

De waarde van de juiste persoon

De perfecte leider bestaat niet. De juiste leider op het juiste moment wel. Effectief leiderschap is afhankelijk van de fase waarin een organisatie verkeert en welke stappen er moeten worden genomen om de ambities te verwezenlijken.

Effectief leiderschap en onze expertises

Ontdek hoe we kunnen helpen

Ieder vraagstuk is uniek. Plan een afspraak met één van onze consultants voor een passende oplossing.
Plan een afspraak

Leiderschapscommunity

Naast de management solutions heeft Boer & Croon ook thematische communities, waarin interdisciplinair aan vraagstukken wordt gewerkt. Steeds met hetzelfde doel voor ogen: Get it Done!

  • Marco Nijenmanting is partner Boer & Croon Executive Search voor leiderschapsfuncties in de profit-sectoren.
  • Anoesjka van Aanholt is partner Healthcare met de focus op Executive Search en interim-management voor zorginstellingen.
  • Michèle Polspoel is met ruim 20 jaar ervaring in Executive Search voor maatschappelijke organisaties partner Vanderkruijs.

Voor meer informatie over Executive Interim-Management kun je contact opnemen met Hans Bongartz, partner Strategy & Transformations.

Onze aanpak

Het geheim van onze oplossingen is samenwerking. Niet alleen op papier, maar juist in de alledaagse praktijk van onze klanten. We worden echt onderdeel van je team. En we gaan pas weg als iedereen in dit team werkt met de oplossingen die we samen hebben ontwikkeld.

Meer Informatie?