Sluit

ESG challenge

De impact van ESG

Op weg naar duurzame businessmodellen

Ondernemingen staan onder druk om hun marktpositie te behouden en tegelijkertijd te bouwen aan een duurzame toekomst. Hiervoor zullen zij continu moeten investeren in productontwikkeling en innovatieve diensten.

ESG, een stelsel van EU voor Environmental, Social and Governance en refereert aan de drie centrale factoren waarmee de duurzaamheid en de maatschappelijke impact van een investering kunnen worden afgemeten:

  • Milieu: hoe kun je bijdragen aan een duurzame toekomst door jouw milieu-impact te verminderen en te investeren in groene initiatieven.
  • Sociale impact: hoe kun je bijdragen aan een gezonde en energieke samenleving, door het nastreven van gelijkheid, diversiteit, inclusiviteit en het naleven van arbeidsrechten.
  • Goed bestuur: hoe creëer je langdurige (merk)waarde en vertrouwen door middel van een transparant en ethisch bestuur en het afleggen van verantwoording over het gevoerde beleid.

ESG en onze expertises

Ontdek hoe we kunnen helpen.

Ieder vraagstuk is uniek. Plan een afspraak met één van onze consultants voor een passende oplossing.
Plan een afspraak

ESG Community

Boer & Croon heeft thematische communities, waarin interdisciplinair aan vraagstukken wordt gewerkt. Steeds met hetzelfde doel voor ogen: Get it Done!

  • Johan Traa is als partner Finance & Technology ingevoerd over de ESG-onderwerpen die op de agenda van de CIO, CTO en CFO staan. Dus bijvoorbeeld op het gebied van rapportage, KPI en stuurinformatie.
  • Steven van Dalen is senior manager Strategy & Transformations en expert in ketensamenwerking en keten verantwoordelijkheid.

Binnen ons unieke netwerk van associate partners bevinden zich interim-managers met ervaring en expertise op ieder denkbaar vlak van de ESG-wetgeving.

Onze aanpak

Het geheim van onze oplossingen is samenwerking. Niet alleen op papier, maar juist in de alledaagse praktijk van onze klanten. We worden echt onderdeel van je team. En we gaan pas weg als iedereen in dit team werkt met de oplossingen die we samen hebben ontwikkeld.

Meer Informatie?