Interim Manager Gezocht?

Kies voor een interim manager op het allerhoogste niveau.

Neem contact op

De juiste persoon op de juiste plek

Een interim-manager op het allerhoogste niveau betekent slagvaardigheid. Het oplossen van crises of het managen van een groot verandertraject. Een zwaar programma draaien, een fusie rond krijgen of om tijdelijk het fort te versterken. U moet hoe dan ook slagen in uw missie. Dan wilt u zeker weten dat u de juiste persoon aan boord krijgt.

Te vaak nog worden interim-managers geplaatst die niet goed aansluiten op de functie en niet passen binnen de bedrijfscultuur of de aanwezige persoonlijkheden / mensen. Wanneer profiel en karakter niet passen bij uw organisatie kost dat tijd en gaat het ten koste van executiekracht. Het kan ook anders!

Interim zwaargewichten

Boer & Croon onderhoudt al veertig jaar een intensieve relatie met Nederlands beste interim-managers, allemaal inzetbaar op executive functies als CEO, CFO en COO in besturen en directies of in de rol van programmamanager of procesmanager in complexe trajecten. Onze interim-managers zijn zonder uitzondering zwaargewichten, prettige en leuke mensen om mee samen te werken, met minimaal tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke functie. Zij vinden aansluiting bij uw organisatie of bedrijf.

Wij spreken de aan ons verbonden interim-managers (associés) op regelmatige basis over hun drijfveren, ervaring en persoonlijke ontwikkeling. Professioneel, gedreven, slagvaardig en verbindend zijn de kernwaarden die wij met hen gemeen hebben. Uiteraard hechten wij ook aan een krachtig CV en mooie referenties. Maar in onze overtuiging geeft persoonlijkheid uiteindelijk de doorslag voor het slagen van een opdracht.

Meer dan alleen de juiste persoon op de juiste plek

De interim-manager stelt een plan van aanpak op dat als start- en ijkpunt dient voor alle betrokkenen. Gedurende de looptijd van de opdracht begeleiden wij de interim-manager door middel van intervisie, counseling en tussentijdse evaluatie. Alle kennis die bij Boer & Croon aanwezig is over de sector, de branche en uw organisatie, wordt in deze periode op effectieve wijze aan de kandidaat ter beschikking gesteld. Wij bewaken de kwaliteit en houden nauw contact met de opdrachtgever. Een uitgebreide eindevaluatie markeert het einde van de opdracht. Wij brengen de kennis en ervaring mee die het bureau heeft opgedaan in eerdere opdrachten.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.