Sluit

Sluit

Elke uitdaging. Blijvend resultaat. Boer & Croon brengt versterking en vooruitgang sinds 1973. We zijn doeners en doorzieners met denkkracht. Met hart voor jouw zaak. We zorgen voor resultaten. Door te investeren in mensen. Samen bouwen we oplossingen vanuit het hart van je organisatie. We get it done.

Oplossingen Project Programma management CB7 A0992 v2

Het geheim van onze oplossingen is samenwerking. Niet alleen op papier, maar juist in de alledaagse praktijk van onze klanten. We worden echt onderdeel van het team. En we gaan pas weg als iedereen in het team werkt met de oplossingen die we samen hebben ontwikkeld. Met onze onderscheidende aanpak, onze volstrekt eigen werkwijze én onze indrukwekkende succescases staan we garant voor succes. Het Boer & Croon van nu geeft je de beste oplossingen van nu en voor de toekomst.

In 1973 zijn we opgericht als management- en adviesbureau. Een organisatie met groots ondernemerschap en Amsterdams lef. Anno nu staan we voor daadkracht en blijvend resultaat. Het eindresultaat is daarbij voor ons altijd belangrijker dan het proces. Daarom combineren we al onze kennis uit het verleden met nieuwe, pragmatische samenwerkingsvormen. Samen met onze klanten bereiken we namelijk meer. Werk eens met of bij ons, dan merk je het zelf.

Missie

Elke uitdaging. Blijvend resultaat. Dat is de garantie van Boer & Croon. Wij brengen mensen en organisaties verder. Met daadkracht en vooral met teamwork. We zijn namelijk geen afstandelijke adviseurs, maar bevlogen teamleden. Samen realiseren we meer.
Diensten Transformatie herstructurering CB7 A1144 v1
Agefis eqv A Izn Vq R4 unsplash

Visie

Het geheim van onze oplossingen is samenwerking. Niet alleen op papier, maar juist in de alledaagse praktijk van onze klanten. We worden echt onderdeel van het team. We gaan pas weg als iedereen in het team werkt met de oplossingen die we samen hebben ontwikkeld. Boer & Croon geeft je de beste oplossingen van nu en voor de toekomst.

Cultuur

We maken zaken niet onnodig ingewikkeld. We zijn liever uitgesproken, zodat iedereen direct onze oplossingen begrijpt. We geloven in gelijkwaardigheid omdat een organisatie alleen optimaal functioneert als iedereen echt meedoet. We behandelen daarom iedereen zoals we zelf behandeld willen worden: als mens. We staan met beide benen op de grond en op de werkvloer. Bij problemen geven we niet op, maar zetten we onze tanden erin.

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Pro-actief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparring partner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van diepgaande analyses, maar ook van een feestje.
Jaap Dag5 MG7755klein
Freek Dag4 MG6307klein
Sterre Dag6 MG8638klein
Margreth Zittend MG3837
Olivier dag5 MG7621klein

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We zijn allemaal maatschappelijk betrokken en handelen daar naar. Net als elke commerciële organisatie zijn wij een onderdeel van onze samenleving. Met ons werk willen we daarom altijd een positieve impact maken op mens, maatschappij en milieu. We steunen Topvrouwen, Jinc, diversiteit en duurzaamheid. En geven met onze bewezen ervaring jong talent de kans om te schitteren. Wij brengen mensen en organisaties verder.

Diversiteit en Inclusie

Een organisatie functioneert optimaal als iedereen meedoet. Daarom behandelen we iedereen zoals we zelf behandeld willen worden. Iedere collega moet zichzelf kunnen zijn in een veilige en inclusieve omgeving. Daarbij zorgt een diversiteit aan collega’s voor een betere aansluiting met de vraagstukken die spelen bij organisaties en in de samenleving. Dit steunt ook onze belofte om complexe vraagstukken op te lossen en duurzame resultaten te leveren.
Diversiteit en Inclusie