Sluit

Sluit

Public Solution

Samen realiseren we maatschappelijke meerwaarde.

Website ben

Ben van der Hee

Get yourdone

Public solutions stockfoto algemeen

In het publieke domein komen onze maatschappelijke belangen samen. Binnen dit domein zijn organisaties voortdurend in beweging in een context tussen politiek en bestuur. Denk hierbij aan regionale en rijksoverheden, onderwijs, goede doelen organisaties en culturele instellingen. Hoewel het aantal werknemers in deze sector structureel afneemt, zien wij de rol ervan in de samenleving steeds groter worden. Dit vraagt om gedegen leiderschap en passende oplossingen voor organisatievraagstukken binnen dit domein.

Wij zien dat automatisering en digitalisering verlichting kunnen bieden om beleid efficiënter en doelmatiger in te richten. Tegelijkertijd zien we dat de groei, de motivatie en de kunde van mensen de belangrijkste factoren blijven in het realiseren van maatschappelijke meerwaarde.

Wij denken graag mee om de juist mensen te verbinden aan de juiste taak. Dit doen wij vanuit passie voor de publieke zaak, integriteit en een focus op duurzaam resultaat.

Https www pexels com photo time lapse photography of railway and building during nighttime 3534471

"Het is dankbaar werk om het verschil te mogen maken in de publieke sector."

Ine Frings, Partner Boer & Croon

Executive Search

Ook voor publieke organisaties is niets belangrijker dan het hebben van juiste mensen op de juiste plek. Vanuit integriteit en deskundigheid denken en zoeken wij graag met organisaties en kandidaten mee wat en wie er nodig is om te komen tot de gewenste resultaten. Welke kandidaat past het beste bij de organisatie en haar maatschappelijke uitdagingen?
Https unsplash com photos Ehbuq JYNC Rk
Https unsplash com photos v Wf Ka O0k9pc

"Binnen drie maanden een business plan ontwikkelen en realiseren voor Brainport Regio Eindhoven."

Harry Loozen, Interimmanager via Boer & Croon

Interim Management

Met een netwerk van partners die zelf jarenlange ervaring hebben als bestuurder of topambtenaar bij overheden, spelen we snel en adequaat in op alle voorkomende vragen vanuit de publieke sector. Met oog voor de mens leveren wij kwalitatief maatwerk. Onze interim-managers zijn inzetbaar binnen o.a. de volgende interim functies:
  • Interim gemeentesecretaris
  • Interim manager HR, Finance of bijvoorbeeld strategie
  • Interim directeur Ruimte en Duurzaamheid
  • Kwartiermaker ruimtelijke ontwikkeling
  • Project-en programmamanager

Management Solutions

Het zo goed mogelijk uitvoeren van bestaand of nieuw beleid: dat is onze expertise. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten. We doen dat samen in teams mét de medewerkers van de organisatie. Zij moeten immers met de resultaten aan de slag en zijn vaak de echte experts. Samen analyseren we knelpunten, sturen we het project en realiseren we duurzame maatschappelijke meerwaarde. Dit doen we met bewezen leiders en jong talent.

Meer weten?

The responsible partners for the public sector are: Willemijn Broerse (Interim Management & Executive Search - North Region), Ine Frings (Interim Management & Executive Search - South Region), Ben van der Hee (Interim Management & Management Solutions) and Michiel Overgaag (Interim Management & Management Solutions). Call or email for more information or for an introductory meeting.

Vacatures

Deel deze oplossing via...

LinkedIn