Sluit

Sluit

Finance & Technology

"Wij helpen organisaties met het neerzetten van een toekomstbestendige finance functie."

Johan Traa Boer Croon

Johan Traa

Get yourdone

Finance Technology OPTIE 2 banner

Wij helpen organisaties bij het realiseren van een toekomstbestendige finance functie. Daarnaast helpen wij met het bemensen van de top van de Finance organisatie. Juist in technologie en financiën is het belangrijk om de mens centraal te stellen. Een proces moet immers altijd een bevlogen en betrokken hart hebben om verder te komen. Bevlogen mensen zorgen voor betere finance processen. De Finance & Technology solution van Boer & Croon is gefocust op de executie van de CFO strategie. Door verbeterkansen te identificeren, het operationele team te ondersteunen, financiële processen te herinrichten & het nieuwe werken te implementeren, bieden we oplossingen voor veel finance gerelateerde vraagstukken. Daarnaast helpen wij met het bemensen van de top van de Finance organisatie. We denken graag met je mee. Onze realisatiekracht als strategische business partner komt voort uit onze bewezen methodologie, onze sterke partnerships en onze expertise op het finance vlak.

Stockfoto FT 3

"Juist in technologie en financiën is het belangrijk om de mens centraal te stellen. Een proces moet immers altijd een bevlogen en betrokken hart hebben om verder te komen."

Marianne Kuiper, Director Finance & Technology

Executive Search

Finance & Technology is een prominent werkveld in elke onderneming. De CFO van nu werkt met continue verandering, onder andere aangewakkerd door technologieën en het gebruik van big data. YESS vindt jouw toekomstgerichte CFO en de groep managers daaronder. We zijn actief in vakgebieden als Accounting, Reporting en Controlling, maar ook nadrukkelijk in Strategy & M&A en Business Data & analytics.

Interim Management

Voor Interim Management werken wij met onze CFO Community, die bestaat uit door de wol geverfde financiële professionals die verschillende (interim) posities hebben vervuld bij diverse organisaties. Allemaal met verschillende en aanvullende ervaringen. Het sleutelwoord is executie: snel analyseren en direct verbeteringen doorvoeren. Daarnaast hebben alle interim managers hun eigen specialismen binnen het bredere finance-spectrum: van Private Equity, M&A tot IT & Data en financieringen.
Lees meer over de Community

Management Solutions

Het Finance & Technology team van Boer en Croon Management Solutions richt zich op de ontwikkeling van finance teams. Hierbij kijken we naar het optimaal inzetten van mensen, processen en technologie. Wij bieden oplossingen aan voor de volgende thema's: Analysis & Process Optimization, Consolidation & Corporate Reporting, Enterprise Performance Management, Data & Management Information, optimalisatie van managementrapportages, Software Selection & Implementation, Future Financials en Finance & Technology Transformatie.
Lees meer

"Boer & Croon levert zowel bewezen leiders uit het CFO-netwerk als jong finance talent om jouw bedrijf financieel gezond te houden."

Eelco Koehoorn, Partner

Vacatures

Meer weten?

More information about the possibilities we can offer your organization? Fill out the contact form or contact Margreth Jonk (Executive Search), Eelco Koehoorn (Interim Management) or Johan Traa or Marianne Kuiper (Management Solutions).

Deel deze oplossing via...

LinkedIn