Sluit

Executive Search

Aligning ambitions

BC Portretten Maart compressed 11

Edith Koetsier


Get yourdone

Voorjaarsborrel 8

Het succes van een organisatie staat of valt bij de mensen die er werken. Het bijeenbrengen van de beste managers en directieleden door middel van executive search is een belangrijke opgave in een wereld waar hevig wordt geconcurreerd om talent en leiderschap..

Al meer dan vijftig jaar vindt Boer & Croon senior talent voor ambitieuze organisaties. Wij leveren executive search, assessments en leadership advisory aan organisaties die op zoek zijn naar de beste senior-professionals om hun bedrijf vooruit te helpen. Executive search is onze expertise en hiermee bedienen wij meer dan twintig sectoren, zowel privé als publiek, en leveren wij samen met ons team van honderd (associate) partners en hun teams waardevolle inzichten in zakelijke trends en succesfactoren.

Boer & Croon is een vooruitstrevend executive search bureau met veel senior managementervaring. Naast executive search bieden wij ook interim solutions aan voor organisaties die behoefte hebben aan tijdelijk leiderschap. Wij vinden de kandidaat die past bij de ambities en cultuur van de organisatie, met de juiste kennis, ervaring, persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten. Boer & Croon heeft ervaring in elke branche en maatschappelijke sector.

De match die werkt

Ons team wordt vooral gevraagd om met executive search bestuurlijke (C-level) en senior-management posities in te vullen zoals functies in general management, commercie, operations en finance. Daarnaast zijn wij door onze executive search diensten actief in HR, digitalisering, private equity, healthcare, corporate finance en de publieke sector. Ook selecteren wij via executive search geschikte kandidaten voor toezichthoudende functies (RvC of RvT).

Boer & Croon staat voor een pragmatische aanpak bij executive search, waarbij de persoon centraal staat. Met onze kennis van ontwikkelingen binnen organisaties en bedrijfstakken zijn wij in staat snel de ideale bestuurder, non-executive director, senior-manager of andere senior-management functies te vinden en in te vullen.

Hierdoor hoef je niet te schakelen met een interim-managementbureau, een executive search bureau en een consultancybureau. Boer & Croon is één van de weinige management consulting-organisaties die dit geïntegreerd kunnen aanbieden in Nederland. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de afspiegeling van de maatschappij in de top van organisaties. We zijn al jaren nauw betrokken bij verscheidene diversiteitsinitiatieven en zijn één van de founding partners van de Executive Search Code van Topvrouwen.nl.


Middelgrote bedrijven

Boer & Croon beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals op senior-managementniveau en de twee managementlagen daaronder.

Deze professionals beschikken over de juiste competenties om een succesvolle langetermijnstrategie op te zetten en uit te voeren.

Stuk voor stuk ambitieuze mensen die in staat zijn om een onderneming te laten doorgroeien tot de best presterende in zijn marktsegment.


Private equity

Boer & Croon helpt je bij het selecteren van ondernemende directieleden en de invulling van sleutelposities wanneer je investeert in een nieuw bedrijf of wanneer jouw organisatie wordt overgenomen door Private Equity.

Wij ondersteunen bij de ontwikkeling van een strategisch team. Zo kan jouw organisatie gefundeerde beslissingen over het herstructureringsproces nemen die het groeipotentieel ten goede komen.

Focus op groei, een verhoogde dynamiek en snel resultaat zijn daarbij sleutelwoorden. Of zoals de slogan van Boer & Croon luidt: ´Get it done!´

Onze senior-professionals begrijpen dat de samenwerking tussen het portfoliobedrijf en de Private Equity firma cruciaal is voor een succesvolle buy & build strategie.


Van start-up naar scale-up

Jouw start-up heeft een succesvol businessmodel ontwikkeld en uitgebouwd. Dit brengt een aantal cruciale vervolgstappen met zich mee: de opbouw en professionalisering van het management-team, de optimalisering van de bedrijfsprocessen en de acceleratie van winstgevende groei.

Boer & Croon helpt deze scale-up met een combinatie van Executive Search en Leadership Development. Op deze manier kun je ondernemende kandidaten voor sleutelposities aantrekken en jouw huidige team talentgericht ontwikkelen.


Team coaching

Een externe coach van Boer & Croon biedt uitkomst wanneer een organisatie niet optimaal functioneert of de interactie binnen het team niet soepel verloopt.

Onze senior consultants helpen de samenwerking binnen de organisatie te stroomlijnen en laten zien welke manieren van motiveren en feedback het meest effectief zijn.


Executive assessment

Boer & Croon ondersteunt opdrachtgevers bij het optimaliseren van het managementteam. Met een executive assessment op individueel-, team- en/of organisatieniveau worden de kwaliteiten die in huis zijn in kaart gebracht. Zo maken we inzichtelijk welke aanvullende competenties er nodig zijn om toekomstige doelstellingen te halen.


Executive Search bureau voor de zorg en (semi)publieke sectoren

Boer & Croon heeft een lange traditie in het matchen van kandidaten voor organisaties in de gezondheids- en jeugdzorg. We vinden de meest geschikte toezichthouders, bestuurders en directieleden.

Onze dochteronderneming Vanderkruijs, partner in executive search voor non-profit en (semi)publieke organisaties, werkt nauw samen met de searchteams van Boer & Croon. Het specialisme van Vanderkruijs is selectie en werving van bestuurders en toezichthouders.

Vanderkruijs, partner in executive search voor non-profit en (semi)publieke organisatie

Meer weten?

Of het nou gaat om een chief operations officer, een senior manager, interim HR projectmanager of een supply chain interim-opdracht. Ons team werkt voor zowel grote corporates als middelgrote (familie)bedrijven topfuncties. Neem vooral contact op wanneer je vragen hebt of een keer een kopje koffie wilt komen drinken.

Veelgestelde vragen

Hoe verschilt executive search van interim-management?

Executive search richt zich op het vinden van vaste managementposities, terwijl interim management tijdelijke managers inzet voor specifieke opdrachten, waarbij flexibiliteit en expertise cruciaal zijn.

Wat onderscheidt Boer & Croon's 'executive search' van andere bureaus in Amsterdam?

Onze 'executive search' benadering is uniek omdat we een combinatie van ervaren voormalig strategy consultants en gespecialiseerde hr executive search professionals inzetten. Dit stelt ons in staat om zowel de strategische als de HR-aspecten van een rol te begrijpen, wat resulteert in het vinden van de perfecte match voor zowel kandidaat als organisatie.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Executive Search-bureau ten opzichte van interne wervingsinspanningen?

Ons uitgebreide netwerk en ervaring in het vinden van hooggekwalificeerde kandidaten voor senior managementposities, wat tijd en middelen bespaart voor jouw bedrijf.

Deel deze oplossing via...

LinkedIn

Meer Informatie?