Sluit

Executive Interim-Management

We realiseren en optimaliseren verandering. Door mee te denken en mee te doen.

Managing Partner

Eelco Koehoorn


Get yourdone

Interim management steven

Een interim-manager van Boer & Croon vergroot de slagvaardigheid van jouw organisatie direct aanzienlijk. Hij of zij helpt je strategische doelen te bereiken, crises op te lossen, een groot verandertraject te managen, een fusie rond te krijgen of tijdelijk het fort te versterken. Boer & Croon geeft je passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en karakter. Mensen die aan het roer gaan staan en deze weer overgeven als de klus geklaard is. We get it done!

Sinds onze oprichting in 1973 hebben we een intensieve relatie met Nederlands beste topmanagers, die inzetbaar zijn als CEO, CFO, COO, CCO en CHRO; in besturen en directies, of in de rol van programmamanager of procesmanager in complexe trajecten. We voeren tot op het hoogste niveau opdrachten uit bij organisaties in alle mogelijke sectoren, zowel in het bedrijfsleven als in de (semi)publieke sector.

Toegewijd als geen ander
Onze interim-managers zijn inhoudelijke zwaargewichten en inspirerende persoonlijkheden. Sociaal vaardige mensen met minstens tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke positie. Ze maken positieve impact van binnenuit.

Boer & Croon communities

Meer weten?

Meer informatie over onze diensten? Vul het contactformulier in of neem contact op met Eelco Koehoorn, Haico Spijkerboer, Willemijn Broerse (regio Noord-Nederland) of Anoesjka van Aanholt (Healthcare).

Veelgestelde vragen

Hoe verschilt executive search van interim-management?

Executive search richt zich op het vinden van vaste managementposities, terwijl interim management tijdelijke managers inzet voor specifieke opdrachten, waarbij flexibiliteit en expertise cruciaal zijn.

Kunnen jullie interim-managers leveren voor specifieke branches of sectoren?

Onze interim-managers hebben expertise in diverse branches en sectoren, waardoor we geschikte kandidaten kunnen aanbieden voor verschillende opdrachten.

Hoe verloopt het selectieproces voor interim managers bij Boer & Croon?

Onze interim managers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring in specifieke branches of sectoren, waardoor ze geschikte kandidaten zijn voor elke opdracht.

Wat zijn de voordelen van interim-management voor organisaties?

Interim-management biedt organisaties tijdelijke, ervaren managers om specifieke opdrachten te managen, waardoor flexibiliteit, expertise en kostenbeheersing worden gerealiseerd.

Deel deze oplossing via...

LinkedIn

Meer Informatie?