Sluit

Sluit

YESS

Executive search

Het succes van een organisatie staat of valt bij de mensen die er werken. Het bijeenbrengen van de beste managers en directieleden is een belangrijke opgave in een wereld waar hevig wordt geconcurreerd om talent en leiderschap.
Boer & Croon en YESS vinden de kandidaat die past bij de ambities en cultuur van de organisatie, met de juiste kennis, ervaring, persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten.

Executive Search Stockfoto algemeen

De match die werkt

In 2020 heeft Boer & Croon zich versterkt door de overname van YESS Executive Search. Hiermee is bijna 50 jaar ervaring in executive search gebundeld binnen één organisatie. Boer & Croon richt zich primair op de zorgsector. YESS werkt hoofdzakelijk voor private ondernemingen en culturele instellingen. Samen behoren zij tot de absolute top van de markt.

Ons team wordt vooral gevraagd om posities op directieniveau in te vullen, zoals General Management, Commercie, Operations en Finance. Daarnaast zijn wij actief in HR, Digital, Private Equity en Corporate Finance.

Wat het YESS-team en het Boer & Croon team gemeen hebben is de pragmatische aanpak, waarbij de ‘persoon’ centraal staat. Met onze kennis van ontwikkelingen binnen organisaties en bedrijfstakken zijn wij in staat snel de ideale kandidaat te vinden.

EXECUTIVE SEARCH VOOR DE ZORGSECTOR

Boer & Croon heeft een lange traditie in het matchen van kandidaten voor organisaties in de gezondheids- en jeugdzorg. We vinden de meest geschikte toezichthouders, bestuurders en directieleden.
Contact Anoesjka van Aanholt voor de zorgsector

YESS EXECUTIVE SEARCH

De consultants van YESS hebben zelf jarenlang management- en consultancyposities vervuld. Hierdoor beschikken ze over een uitgebreid netwerk en begrijpen ze wat de behoeftes en verwachtingen zijn binnen een bedrijf. Ze selecteren getalenteerde kandidaten voor sleutelposities binnen de organisatie van de opdrachtgever.

YESS vindt het belangrijk om bij te dragen aan de afspiegeling van de maatschappij in de top van organisaties. YESS is al jaren nauw betrokken bij verscheidene diversiteitsinitiatieven en één van de founding partners van de Executive Search Code van Topvrouwen.nl.

De generieke kerncompetenties van top kandidaten zijn:

  • Strategische denken
  • Resultaatgerichtheid
  • Leiderschap en change-management
  • Teamwork
  • Interpersoonlijke effectiviteit