Sluit

YESS

Executive search

Boer & Croon helpt bij managementvraagstukken. Het vinden van de beste leiders voor je organisatie is zo’n management uitdaging. Je zoekt de kandidaat die past bij de ambities en cultuur, van de organisatie, met de juiste kennis, ervaring en leiderschapskwaliteiten. YESS, het executive search team van Boer & Croon, brengt je snel in contact met de juiste kandidaten.

Executive Search Stockfoto algemeen

De match die werkt

Ontmoet Margreth, Marco, Edith, Anoesjka of Seerp. De mensen van Boer & Croon en van YESS. In 2020 heeft Boer & Croon zich versterkt door de overname van YESS. Samen is nu bijna 50 jaar ervaring in executive search gebundeld in één organisatie.
We zijn dus al decennialang actief binnen vele dynamische markten en functiegebieden. Met interessante succesverhalen en een mooie trackrecord. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke, transparante en gestructureerde aanpak. Daarbij staat onze kennis van de ontwikkelingen binnen organisaties en bedrijfstak centraal. Door de professionele achtergrond en de nauwe samenwerking en betrokkenheid van onze medewerkers en onze aandacht voor de ‘persoon’ identificeren we snel de ideale kandidaat. Mensen maken altijd het verschil binnen organisaties. Zij zijn degenen die de doelstellingen definiëren en behalen, nieuwe strategieën ontwikkelen en professionaliseringsslagen doorvoeren. De meest duurzame succesfactor binnen een organisatie is dan ook het nemen van een gefundeerde beslissing over nieuwe professionals, managers en directieleden.

Boer & Croon doet alleen nog Executive Search in de zorg. YESS werkt voor opdrachtgevers in alle andere sectoren. YESS is gevestigd in Amsterdam, in het pand van Boer & Croon, en werkt landelijk.

EXECUTIVE SEARCH VOOR DE ZORGSECTOR

Boer & Croon heeft een lange traditie in het matchen van kandidaten voor organisaties in de gezondheids- en jeugdzorg. We vinden de meest geschikte toezichthouders, bestuurder en directieleden.
Contact Anoesjka van Aanholt voor de zorgsector

YESS EXECUTIVE SEARCH

De strategie van YESS consultants is gebaseerd op onze kennis van de betreffende industrie en functie, en onze jarenlange ervaring in executive search. Onze executive search associates brengen de loopbaanstappen van ambitieuze professionals en potentiële senior managers binnen uiteenlopende bedrijfssectoren en functiegebieden in kaart.


Onze consultants hebben zelf jarenlang management- en consultancyposities vervuld. Hierdoor beschikken ze over een uitgebreid netwerk en begrijpen ze wat de uitdagingen en verwachtingen zijn binnen je bedrijf. Ze leggen de verbinding tussen getalenteerde kandidaten en de sleutelposities binnen uw organisatie. Boer & Croon en YESS zijn beide partner van SER Topvrouwen en dragen actief bij aan het realiseren van de afspiegeling van de maatschappij in de top van organisaties. YESS is in 1989 opgericht door Egon Zehnder.

De generieke kerncompetenties van top kandidaten zijn:

  • Strategische denken
  • Resultaatgerichtheid
  • Leiderschap en change-management
  • Teamwork
  • Interpersoonlijke effectiviteit