Sluit

Boer Croon groen PNG

Elk managementvraagstuk is uniek. Ontdek hoe we kunnen helpen.

Management Solutions

Boer & Croon is dé partner voor organisaties die hun bedrijfsvoering, dienstverlening, klantentevredenheid en prestaties willen verbeteren. Wij excelleren als er direct gehandeld moet worden, als een snelle analyse en ingrijpende actie vereist is. We zijn doeners met denkkracht, met hart voor jouw zaak.

Onze belofte: we get it done!


Onze diensten

Management Consultancy

Management Consultancy

Wij ontwikkelen samen met de klant oplossingen voor de meest kritieke en uitdagende (‘mission critical’) managementvraagstukken.

Interim management horizontaal

Interim-Management

Wij versterken het leiderschap van jouw organisatie met zowel onze eigen mensen als met kritisch geverifieerde interim-specialisten en ervaren bestuurders uit alle sectoren.

Voorjaarsborrel 8

Executive Search

Wij helpen organisaties nieuwe leiders te vinden met de juiste expertise, competenties en persoonskenmerken, via Boer & Croon en onze dochteronderneming Vanderkruijs, partner in executive search voor bestuurder en toezichthouders in de non-profit sector.

Onze aanpak

Bij Boer & Croon werken dagelijks ruim 150 professionals voor onze klanten in de (semi)publieke en private sectoren. Onze dienstverlening wordt versterkt door ons netwerk van ruim 180 ervaren interim-managers. Onze kracht is het delen van elkaars kennis, ervaring en methodieken.

Het geheim van onze oplossingen is samenwerking. Niet alleen op papier, maar juist in de alledaagse praktijk van onze klanten. We worden echt onderdeel van je team. En we gaan pas weg als iedereen in jouw organisatie werkt met de oplossingen die we samen hebben ontwikkeld.

Elk managementvraagstuk is uniek

We hebben de methodieken, de kennis en de ervaring om elk vraagstuk te doorgronden en te analyseren.

Altijd een oplossing op maat

We bouwen verder op de in-house kennis en ervaring van de organisatie voor een realistische en gedragen oplossing.

Pragmatisch en oplossingsgericht

Onze mensen koppelen IQ en EQ aan een resultaatgerichte drive. Een professional van Boer & Croon heeft impact door onze gebundelde kennis en ervaring.

We get it done, linksom of rechtsom!

Met passie en toewijding zorgen we samen met jouw team, snel en effectief voor een blijvend resultaat.

Meer Informatie?