Young Executive Inzetten

De wereld verandert steeds sneller. Continue transitie lijkt de tendens voor de toekomst. Om succesvolle en duurzame transities te realiseren moet een bedrijf weerbaar zijn en over de benodigde flexibiliteit en kennis bezitten. Young Executives van Boer & Croon zijn bij uitstek dé mensen om dit soort klussen te klaren.

Verandering begint met een idee. Om een idee naar werkelijkheid te vertalen wordt een project opgestart. Echter, in de praktijk lopen projecten vaak uit, zijn de kosten hoog en is het resultaat niet altijd even bevredigend. Wij geloven dat een andere manier van management zorgt voor positieve verandering. Daarom worden onze Young Executives o.a. opgeleid en getraind in agile frameworks en scrum-methodieken. Onze Young Executives hebben een enorme drive om impact te maken, bruggen te slaan en zichzelf continu te blijven ontwikkelen.

Leiders van de toekomst

Boer & Croon Young Executives is 20 jaar geleden gestart en ontwikkeld door Boer & Croon om opdrachtgevers te ondersteunen ambities te realiseren en jonge talenten een platform te bieden om zich in drie jaar tijd versneld te ontwikkelen tot topmanager.

Kenmerken van Young Executives:

  • Met zorg geselecteerde getalenteerde academici
  • Geselecteerd op pragmatische en communicatieve vaardigheden
  • Gespecialiseerd in het vertalen van plannen naar executie
  • Krachtig in de rollen van projectleider, procesmanager, interimmanager, adviseur of ‘assistant to’ bestuurder of directielid
  • Getraind in diverse hard skills (o.a. Analyse skills, storyboarding, lean6sigma) en relationele vaardigheden

Denken én doen

Talenten van Boer & Croon Young Management zijn te herkennen aan hun impact en lef, omgevingsbewustzijn, sterk communicatief, kennen een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en zijn zeer doelgericht. Kortom, ze realiseren verandering door een bijzondere combinatie van denken en doen. Gedurende een opdracht zetten zij de kennis van vandaag in op bijvoorbeeld het gebied van Agile of Digital.

Door de focus op de realisatie van het strategisch plan is Boer & Croon Young Executives een waardevolle toevoeging in tijden van verandering. Daarnaast hanteert Boer & Croon Young Executives een modern business model wat doorklinkt in onze circa 40% lagere tarieven in vergelijking tot de traditionele consultant.

Onze Young Executives

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.