Sluit

Sluit

Young Executives

Een Young Executive bij Boer & Croon denkt mee en maakt verandering mogelijk. Je bent het jonge talent dat organisatievraagstukken oplost, mensen verbindt en échte impact maakt.

Maartje 3

"Direct impact maken en ruimte om jezelf te ontwikkelen"

Maartje van Wijk, Young Executive

Jouw groei is onze groei

Ben jij gemotiveerd om organisaties duurzaam te verbeteren en wil je elke dag nieuwe dingen leren? Dan voel je je bij ons thuis. Wij houden van betrokken en gedreven mensen. Dat proberen we zelf ook steeds te zijn. Wij geloven dat je het meeste leert als je directe praktijkervaring opdoet en op hetzelfde moment voortdurend blijft bijleren. In het Young Executive programma vervul je uitdagende opdrachten en volg je daarnaast het uitgebreide Management Development programma met trainingen in soft- en hardskills, intervisie en coaching.

Je mag bij ons direct het diepe in. We vertrouwen je meteen uitdagende opdrachten toe die je een grote mate van zelfstandigheid geven. Jij maakt hierin het verschil. Samen met je opdrachtgever bedenk je oplossingen en manieren om die te realiseren. Wat je bedenkt, voer je dus ook zelf mee uit.

Elke opdracht sluit aan bij een van onze Solutions en valt in een van deze vier werkgebieden:
In je laatste fase als Young Executive werken we samen toe naar je volgende carrièrestap, bijvoorbeeld als Manager bij Boer & Croon!

Vereisten

Je CV is belangrijk, je karakter belangrijker. We zijn vooral benieuwd naar je drijfveren, ervaringen en persoonlijke ontwikkeling. Wat onze Young Executives vooral delen is een authentieke & stevige persoonlijkheid. Het profiel:
 • Een studieachtergrond in Finance of Bedrijfskunde
 • 0 tot 2 jaar relevante werkervaring met aantoonbaar ontwikkelde organisatiesensitiviteit
 • Scherp analytisch en structurerend vermogen
 • Het behalen van resultaten met tact en respect voor mensen
 • Daadkrachtig en pragmatisch in het realiseren van doelstellingen
 • Multidisciplinaire instelling en aantoonbaar organisatiebrede interesse
 • In bezit van rijbewijs B

Contact

Ben jij enthousiast geworden om als Young Executive aan de slag te gaan bij Boer & Croon? Goed om te horen! Ook als je jezelf niet 100% herkend in het profiel, schroom dan niet om te solliciteren. Onderstaand vind je alle informatie over de stappen van ons sollicitatieproces.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Bente Wijnen door te mailen naar recruitment@boercroon.nl

Statistieken

27

Gemiddelde leeftijd van onze Young Executives

60

Aantal Young Executives bij Boer & Croon

Portret BC 01 11 2021 7
Boer Croon dag7 Wies MG1086
Boer Croon dag7 Suzanne MG1219 klein
Sarah Looise lo zit 3
Max Hunfeld
Lara zittend MG3778
Inge Dag3 MG5436klein
Fre üde ürique Dag4 MG7047klein
Eugenie Dag4 MG6585klein
Daan dag2 MG4813klein
IMG 6280 1
Bjorn Zittend2 MG3941
Nicholas dag3 MG6134klein

Sollicitatieproces

 • Stap 1: CV & motivatie
 • Stap 2: Koffiedate (optioneel)
 • Stap 3: Eerste gesprek
 • Stap 4: E-assessment
 • Stap 5: Tweede gesprek
 • Stap 6: Assessment

Solliciteer via deze website. Upload je CV en beantwoord twee motivatievragen: ‘Waarom ben jij geïnteresseerd in Boer & Croon?’ en ‘Wat interesseert je in de rol van Young Executive?’ Wij vinden het vooral interessant om te horen waarom jij bij Boer & Croon past.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

Veelgestelde vragen

Kan ik het Young Executive programma zien als een traineeship?

Ons Young Executive programma is geen traineeship. Het programma bestaat uit een uniek en kwalitatief, hoogstaand management development programma waarin je skills op doet als leiderschapsontwikkeling, social skills maar ook op het gebied van hard skills je ontwikkeling verder gaat uitbouwen en verdiepen. Daarnaast voer je projecten uit van hoog niveau waarin je ook meteen hoge mate van autonomie en verantwoordelijkheid hebt. Na het doorlopen van het sollicitatieproces hebben we namelijk direct vertrouwen in je kwaliteiten en durven we je in het diepe te gooien. Uiteraard is er binnen Boer & Croon wel altijd een enorm vangnet om op terug te vallen (Counselor, Talent Manager, buddy, Tutor, Coach van Krauthammer, alle andere YE's en collega's). Kortom: ons programma is een ontwikkeltraject.

Waarom focussen wij ons bij Boer & Croon nu voornamelijk op young professionals met 1 – 2 jaar werkervaring?

Bij al onze projecten krijg je gelijk een hoge mate van autonomie en verantwoordelijkheid. Dit vergt enige stevigheid en ervaring in projectmanagement.

Binnen welke sectoren bevinden jullie opdrachten zich?

Als Young Executive ga je een opdracht uitvoeren binnen een van onze Management Solutions. Dit zijn: Finance & Technology, Healthcare Solution, Operations, Public Solution, Stragegy Solution, Transformation & Program Solutions (People Excellence, Commercial Excellence), Transformation & Restructuring.

Ik ben starter, maar wel erg geïnteresseerd in het Young Executive programma van Boer & Croon. Kan ik nog solliciteren?

Heb jij tussen je studies door al (fulltime) relevante werkervaring opgedaan? Dan is het zeker de moeite waard om alsnog te solliciteren. Mocht dat op het moment nog niet stevig genoeg zijn, dan nemen we je graag mee in onze Boer & Croon talentpool. Dit houdt in dat we je op de hoogte wanneer de criteria eventueel weer versoepelt. En anders nemen we een jaar later graag weer contact met je op.

Wat maakt Boer & Croon anders dan andere management consultancy bureaus?

Na het schrijven van een adviesrapport houdt je werk niet op, jij bent ook degene die het gaat implementeren. Zo weet je zeker dat je werk niet in een kast beland en heb je invloed op het daadwerkelijke resultaat.

Waar in het land bevinden jullie opdrachten zich?

Voornamelijk in de Randstad, maar in principe zijn onze opdrachten verdeeld over het hele land. Boer & Croon faciliteert voor iedere medewerker een NS-business card. Daarnaast hebben we ook een aantal poolauto's ter beschikking, hier kun je gebruik van maken als je opdracht meer dan anderhalf uur verwijderd is van je thuislocatie.

Hebben jullie ook sollicitatietips?

- Bereid je goed voor en lees meer over de diverse Solutions binnen Boer & Croon; - Wij kijken niet alleen naar kennis, maar ook wie jij bent als persoon; - Neem écht de tijd voor de zelfanalyse, reflectie vinden we erg belangrijk bij Boer & Croon; - Stel zelf ook vragen, wees geïnteresseerd; - En uiteraard de basics: wees op tijd, kleed je verzorgd en ben jezelf.