Wopke: “De praktijk begint bij Boer & Croon”

Dankzij het Talent Event van Boer & Croon kon ik een weloverwogen keuze maken. Een combinatie van inhoud en ontspanning, het zorgde ervoor dat ik er achter kon komen of er een klik was.

Ik kende Boer & Croon al vanaf een afstandje als Student Recruiter. Maar tijdens het Talent Event kon ik pas echt de sfeer proeven en zelf meemaken wat voor mensen er werken en hoe de cultuur was. Tijdens het Talent Event kom je er achter of je een klik hebt met het bedrijf. Dat heeft me zeker ook over de streep getrokken om uiteindelijk te solliciteren.

Wopke Dost

Mooie opdrachten

De juiste keuze, want in de afgelopen achttien maanden heb ik ontzettend veel geleerd en drie opdrachtgevers goed weten te faciliteren in de projecten die er lagen. De eerste opdracht was het schrijven van een implementatieplan voor de fusie van twee laboratoria. Mijn change management master gaf me wel enkele handvatten. Maar in alle eerlijkheid, de praktijk begint hier, bij Boer & Croon.

Op dit moment ben ik programmamanager bij een groot noordelijk print- en mediabedrijf. Het doel is om dit bedrijf te transformeren naar een crossmediaal marketing bedrijf. Een flinke uitdaging binnen een organisatie die jarenlang geld heeft kunnen verdienen zonder met grote veranderingen in aanraking te komen..

Sleutel tot succes:

  • over silo’s heen kijken;
  • kunnen communiceren met mensen vanuit verschillende achtergronden;
  • juiste mensen identificeren die verandering kunnen versnellen.

Het gaat om creativiteit, empathie en de drive om dingen linksom of rechtsom gedaan te krijgen. Op die manier krijg je draagvlak. Natuurlijk is het nuttig om waar nodig het voortouw te nemen, maar uiteindelijk bereik je resultaten door   te luisteren naar wat er nodig is, je plannen daar op af te stemmen en vervolgens samen concrete acties te ondernemen.  Iets neerzetten waar de organisatie in gelooft.

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.