Sluit

Sluit

Werken via Boer & Croon

Werken via BC

Werken via Boer & Croon

Bekijk hier onze Executive- en Interim vacatures.
Bekijk vacatures

Word Interim Manager via Boer & Croon

Ben jij een ervaren, maar nog altijd leergierige Interim Manager op Executive niveau? Sluit je aan bij ons netwerk of bij een van onze online communities. Werk vanuit de frontlinies aan het realiseren van positieve verandering.

Stuur ons via onderstaande link je curriculum vitae als een pdf of Word document waarin je je contactgegevens, opleidingsniveau, functiegebied en sector, huidige werksituatie, salarisindicatie en ambities omschrijft. We lezen dit zorgvuldig en zullen een realistische inschatting maken in hoeverre je achtergrond, ervaring en loopbaan passen bij de opdrachten die we in onze portefeuille hebben. De informatie die je aan ons stuurt, wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld zonder je voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming.
Meld je aan

Onze Diensten

Oplossingen Project Programma management CB7 A0992 v2

Executive Search

We leveren sneller, betere mensen. We zijn geen CV-schuivers, maar mensenkenners.
Interim Management Stockfoto algemeen

Interim management

We realiseren en optimaliseren verandering. Door mee te denken en meer te doen.

Je CV is belangrijk. Je karakter belangrijker.

Uitgelichte vacatures

Veelgestelde vragen

Hoelang bewaren jullie mijn CV?

Stuur ons je curriculum vitae als een pdf of Word document met een e-mail waarin je je contactgegevens, opleidingsniveau, functiegebied en sector, huidige werksituatie, salarisindicatie en ambities omschrijft. We lezen dat zorgvuldig en zullen een realistische inschatting maken in hoeverre je achtergrond, ervaring en loopbaan passen bij de opdrachten die we normaliter in onze portefeuille hebben. Je hoort van ons. De informatie die je aan ons stuurt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld zonder je voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming.

Word ik actief benaderd?