Sluit

Sluit

Werken bij Boer & Croon

Wil jij met ons bouwen aan oplossingen voor nu en in de toekomst? Laten we samen ondernemen en impact maken. Let's get it done together! Lees hieronder meer over werken bij Boer & Croon.

Capture

Werken bij Boer & Croon

Boer & Croon geeft ruim baan aan ervaren leiderschap en jong talent. We vormen een hechte en bijzondere groep van talenten met uitzonderlijke kwaliteiten. Bij Boer & Croon heerst een platte organisatiestructuur, krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en wordt samen gewerkt aan de best mogelijke oplossingen voor onze klanten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat. Dat is de garantie van Boer & Croon. Wij brengen mensen en organisaties verder. Met daadkracht en vooral met teamwork. We zijn namelijk geen afstandelijke adviseurs, maar bevlogen teamleden. Samen realiseren we meer.
DSC06862

Boer & Croon Business Case 2023

Wil je vrijblijvend kennismaken met Boer & Croon? Meld je aan voor onze business course!

Samen resultaat boeken door kritisch denken en ondernemend handelen.


Cultuur

Onze cultuur is een gezonde combinatie van professioneel en informeel. Zo zijn er regelmatig inspirerende kennisavonden, kun je meedoen aan een van onze Taskforceszoals MVO, Diversity & Inclusion of Kwaliteit en wordt er met regelmaat samen gesport en geborreld. Voor ieder wat wils! Meer over weten? Lees hier verder!
Lees meer

Kritisch denken, ondernemend handelen

Je ervaring is belangrijk, je persoonlijkheid belangrijker. Wij zoeken kennis en kunde, maar vooral mensen die echt gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen en meer kennis op te doen. “Learn it alls” in plaats van “Know it alls”. Boer & Croon zoekt mensen die nieuwsgierig zijn én blijven.

Wij zoeken het juiste perspectief om het beste resultaat te garanderen. We denken kritisch mee in de samenwerking en we zetten stevig aan om kansen te benutten. We sturen altijd op rendement, dus investeren we blijvend in onze mensen en onze netwerken. Samen leveren we tastbare en duurzame resultaten op in complexe omgevingen. We denken altijd kritisch en handelen altijd ondernemend.