Sluit

Cybersecurity tegel2

Cybersecurity

Slot op de digitale kluis

Een greep uit de krantenkoppen van de afgelopen tijd. Een universiteit ligt dagenlang plat door ransomware, het distributiecentrum van een levensmiddelenketen is gehackt, na een digitale inbraak bij een webshop liggen alle klantgegevens op straat, energiecentrales zien het aantal cyberaanvallen toenemen. Wat als jouw organisatie er mee wordt geconfronteerd?

  • NIS2-richtlijn: deze Europese richtlijn richt zich op risico´s die netwerken en informatiesystemen bedreigen en kunnen leiden tot een ontwrichting van de economie en samenleving. Onze experts kunnen helpen om aan de NIS2-verplichtingen te voldoen.
  • Bewustwording van het bestuur en management van cybersecurity en de impact van NIS2 op de organisatie. We trainen de medewerkers en helpen bij het houden van crisisoefeningen.
  • Risicoanalyse en het opstellen van beschermingsmaatregelen om jouw netwerk en data te beschermen tegen externe indringers.
  • Bedrijfscontinuïteitsplan: samen met protocollen voor crisisbeheersing kan dit ervoor zorgen dat jouw organisatie in geval van een calamiteit blijft doordraaien. Hiervoor identificeren wij ook bijtijds alternatieve toeleveringsketens en bereiden we het management voor met behulp van scenarioplanning.

Onze Technology community

Naast de management solutions heeft Boer & Croon ook thematische communities, waarin interdisciplinair aan vraagstukken wordt gewerkt. Steeds met hetzelfde doel voor ogen: Get it Done!

Michiel Overgaag is partner Public met security als één van zijn expertgebieden. Michiel wil helpen de digitale dienstverlening van de (semi)publieke sector voor burgers en bedrijven flexibeler, beter en duurzamer te maken.
Johan Traa is partner Finance & Technology en helpt klanten met het opstellen van de juiste digitale strategie, verbeteren van financiële processen en met de implementatie van nieuwe technologie.

Binnen ons unieke netwerk van associate partners bevinden zich interim-managers met ervaring en expertise op ieder denkbaar vlak van security en technologie.

Meer Informatie?