Van een dag bij BMW naar een dag bij B&C

Geschreven door Anouk de Louw, Young Executive bij Boer & Croon

Donderdag 23 januari was Serano een dag partner bij Boer & Croon voor het project Baas van Morgen van Jinc. Baas van Morgen is een programma van Jinc en biedt kinderen met een sociaaleconomische achterstand de mogelijkheid om een dag een belangrijke functie in het bedrijfsleven te vervullen. Het programma heeft als doel jongeren te inspireren, ze leren hoe het is om leiding te geven en zien hoe een organisatie werkt.

In gesprek mét

Voor beide kanten was het een spannende eerste dag. Aan de ene kant voor Serano, omdat hij zonder enige voorkennis een belangrijke plek in de organisatie overneemt. Aan de andere kant ook voor Boer & Croon, want wat voor ideeën brengt hij mee. We vroegen het Serano in een interview:

Hoe vind je het om dé nieuwe partner van Boer & Croon te zijn? ‘’Allereerst leuk, ik dacht alleen dat we naar BMW zouden gaan en niet naar B&C, maar dit is ook super leuk!’’ En hoe ziet je agenda er vandaag uit? ‘’Mariska is super aardig en heel open, Thomas heeft me meegenomen in alles wat Boer & Croon doet, Alyda ga ik meehelpen voor haar opdracht en daarna gaan we nog naar ING.’’ Denk je dat deze dag je in de toekomst nog gaat helpen? ‘’Ik ben nu wel meer aan het nadenken over later. Ik vind het zonde dat ik van havo, naar vmbo-k ben gegaan. Ik denk er nu wel steeds meer over na om beter mijn best te doen, zodat ik wel hogerop kom.’’

Hoe is het om een dag Partner te zijn

Na de conferentie bij ING vroegen we nog even aan Serano hoe hij de hele dag heeft ervaren: “Mevrouw, u mag me altijd bellen als u een probleem voor één van uw klanten moet oplossen”, aldus Serano nadat hij een mooie oplossing had gevonden voor een logistiek vraagstuk Van GVB in een mooi voorbereide case door Alyda.

Meer informatie over Jinc en Boer & Croon

Boer & Croon is partner van Jinc. Jinc helpt jongeren op weg naar werk en gelooft dat iedere jongere dezelfde kansen zou moeten krijgen. Binnen Boer & Croon staat persoonlijke ontwikkeling centraal en daar willen we ook anderen bij helpen. Naast Baas van Morgen geven we namens Boer & Croon jaarlijks meermaals sollicitatietrainingen en doen er jaarlijks veel collega’s mee aan het Carrière Coach programma, waarin je individuele scholieren begeleidt en motiveert om een vervolgopleiding te kiezen. Meer informatie over Baas van Morgen en Jinc vind je hier.

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.