Sluit

Ontmoet Tjeu Huijbers. Een pas 25-jarige ‘bezige bij’ die na een bachelor Bedrijfseconomie en een master Finance in Tilburg, een halfjaar studeren in Hongkong, een baan bij ABN AMRO, een parttimeconsultancy project en een werkstudentschap Cyberriskconsultancy bij Boer & Croon aan de slag ging als Young Executive. Naast zijn werkzaamheden bij Boer & Croon is Tjeu gek op sporten, in welke vorm dan ook. Stilstaan, ook met betrekking tot zijn ontwikkeling, is voor Tjeu dus nooit een optie.

MG 5220

Hoe ben je bij Boer & Croon terechtgekomen?

“Toen ik klaar was met studeren, wist ik door carrièredagen en andere events dat ik consultancy en finance interessant vond. Ik wilde echter geen ‘pure’ financejob waarbij ik de hele dag in Excelsheets zou moeten werken. Toen kwam Boer & Croon op mijn pad en werd mij verteld dat ik binnen Boer & Croon financiële veranderprojecten kon gaan doen als YE binnen de Finance & Technology Solution. Dit sprak mij erg aan, omdat dit in mijn ogen het beste van de twee werelden, finance & consultancy, bij elkaar bracht.”

Hoe bedoel je dat?

“In mijn rol als Young Executive binnen de Finance & Technology Solution komt mijn kennis zeker van pas, maar werk ik niet de hele dag in een Excelsheet. Ik heb hierom voor Boer & Croon gekozen. Ik wilde me, zoals gezegd, niet puur op de cijfers focussen, maar ook managementskills ontwikkelen en projecten doen. Binnen mijn huidige functie specialiseer ik me op het gebied van finance, maar dan op een manier die ik leuk vind om bovengenoemde voordelen. Verandermanagement is in mijn ogen veel uitdagender dan Excelsheets invullen.”

Je bent dus als Young Executive al aangesloten bij de Finance & Technology Solution. Hoe voelt dit voor jou?

“Heel erg leuk! In de eerste plaats, omdat ik een team om mij heen heb dat mij inhoudelijk heel erg kan steunen, wat heel fijn is op het gebied van finance. Daarnaast is het uitbouwen van de Solution heel leerzaam om met dit team te doen. Het voelt ook uniek dat ik al vanaf het begin, als startende Young Executive, betrokken ben geweest bij Business Development. Ik denk dat dit bij veel andere bedrijven niet mogelijk was geweest.”

En wat nog meer?

“Ik leer veel over ondernemerschap door mijn betrokkenheid bij het uitbreiden van de Solution. In tegenstelling tot het doen van opdrachten, waarbij ik vaak een radertje binnen een systeem ben, kan ik nu samen met mijn team echt iets opbouwen. Al met al is het gewoon heel erg fijn dat je ook bij Boer & Croon, als je al weet waar je passie ligt, je jezelf kunt ontwikkelen en dat er ook daadwerkelijk rekening gehouden wordt met wat jij voor ogen hebt.”