Sluit

Ontmoet Lara van Lierop, Young Executive bij Boer & Croon“Na mijn studies Bedrijfseconomie in Tilburg en master Strategy and Organization aan de VU kwam Boer & Croon op mijn pad. Al bij het eerste gesprek wist ik het meteen; hier wil ik werken! Waarom? Omdat je hier direct verantwoordelijkheid krijgt en aan de slag gaat bij verschillende bedrijven.”

Lara staand MG3799

Meepraten over de nieuwe opdracht

“Wat ik heel erg leuk vind aan Boer & Croon is dat we niet alleen advies geven en roepen ‘Succes ermee, hè!’, maar juist ook die soms complexe implementatie begeleiden. Zo ben je echt langer verbonden aan een organisatie, en dat vind ik ontzettend interessant.”“In de afgelopen anderhalf jaar bij Boer & Croon heb ik mijn projectmanagement vaardigheden ontwikkeld. En ik heb ervaren wat voor soort bedrijven en projecten goed bij mij passen. Ik werk nu bijvoorbeeld aan een opdracht bij een zorgcentrum in Weert, en ben ik onder andere verantwoordelijk voor een kostenbesparingsproject. Aanvankelijk dacht ik niet dat de zorgsector iets voor mij zou zijn, maar ik heb het daar enorm naar mijn zin. Bij Boer & Croon kan ik meepraten over de nieuwe opdracht en wordt er goed gekeken wat voor soort opdracht er bij je past.”


Platte organisatie, iedereen is benaderbaar

“In het begin vond ik het spannend alleen te starten aan een opdracht. Maar die spanning verdween snel door het vangnet van de collega’s bij Boer & Croon. Ik krijg training, 1-op-1 coaching sessies, en spreekt veel met Partners, Managers en mede-Young Executives. En daarbij is er een soort kennisbank waarin je kunt zien welke mensen vergelijkbare opdrachten uit hebben gevoerd. Bovendien heb je een ‘buddy’, die je helpt wanneer je iets lastig vindt. Boer & Croon steekt veel energie in dit buddysysteem.

Het is een platte organisatie, en iedereen is makkelijk benaderbaar. Je werkt binnen Boer & Croon samen met partners, managers en de Young Executives. Iedereen is heel toegankelijk en er wordt ook veel lol gemaakt."