Sluit

Maak kennis met Harm Derks, sinds augustus 2021 werkzaam als Young Executive. Harm is pragmatisch ingesteld en voelt zich erg aangesproken door de aanpak van Boer & Croon om snel te analyseren en direct verandering te brengen.

Harm Derks staand LO

Harm Derks startte in augustus 2021 als Young Executive bij Boer & Croon. Harm werkte hiervoor tweeëneenhalf jaar voor een business consultancy bedrijf, waarvan anderhalf jaar in Parijs. Daar was hij verantwoordelijk voor de begeleiding van Nederlandse bedrijven bij de toetreding tot de Franse markt alsook Zuid-Europese en Latijns-Amerikaanse markten. Ook stuurde hij het projectteam aan dat verantwoordelijk was voor het lokale programma van een Nederlandse handelsmissie naar Parijs onder leiding van minister van Medische Zorg en Sport Bruno Bruins. Harm studeerde International Studies in Leiden, met een uitstapje van een half jaar bij een Chileense universiteit. Omdat hij zich meer wilde focussen op de relatie tussen bedrijfsvoering en duurzaamheid, heeft hij in Rotterdam de master Global Business & Sustainability gedaan. Harm is pragmatisch ingesteld en voelt zich erg aangesproken door de aanpak van Boer & Croon om snel te analyseren en direct verandering te brengen.

“Ik hou ervan om een multidimensionale impact te maken. Dat betekent dat ik graag breed te werk wil gaan en me ergens in vast wil kunnen bijten. De get it done mentaliteit van Boer & Croon sluit heel goed aan op mijn pragmatische aanpak.”

“Het Management Development programma van Boer & Croon spreekt me erg aan. De Young Executives vormen een leuke jonge dynamische groep. Er heerst een aanstekelijk enthousiasme.”

“Ik heb een enorme drive om wat ik doe ook echt goed te doen. Ook bij zaken die buiten mijn vakgebied vallen duik ik erin en ben ik pas tevreden als ik het goed in de vingers heb.”

“Hardlopen is een goede manier om mijn hoofd leeg te maken. Ik heb de marathon van Parijs gelopen, een hele ervaring om langs de Seine te lopen. En twee jaar daarvoor liep ik de marathon van Rotterdam, samen met mijn vader, dat was ook heel bijzonder.”