• English

Terugblik nieuwjaarsreceptie Boer & Croon

Boer & Croon kijkt terug op een sfeervolle en gezellige Boer & Croon nieuwjaarsreceptie, waar wij meer dan 500 gasten hebben begroet.

Hans de Boer heeft namens de VNO-NCW een krachtig pleidooi gehouden voor ondernemerschap gebaseerd op vertrouwen in de toekomst en onszelf en die ons uitdaagde om te groeien van goed naar excellent.

De belangrijkste wetenswaardigheden over Boer & Croon zijn:

  • Het gaat goed met Boer & Croon. De afgelopen twee jaar hebben wij een stabiele en mooie omzet laten zien met een goed resultaat. Voor 2017 verwachten wij verdere groei van al onze activiteiten.
  • Veel relaties weten nog niet dat Boer & Croon naast interim management ook executive search doet. In 2016 hebben we voor het eerst zelfs meer managers en bestuurders in vaste dienst dan interim managers geplaatst.
  • Onze goed opgeleide Young Executives, die weten wat agile werken is en digitale middelen en bronnen gebruiken, zijn een snel groeiende activiteit van Boer & Croon. Zij leiden of ondersteunen projecten en activiteiten en zetten de verandering in een organisatie in gang. Door waar nodig combinaties te maken met de ervaring van senior managers kan Boer & Croon complexe projecten uitvoeren tegen een concurrerend tarief.
  • Omdat verandering vanuit de top maar ook vanuit de werkvloer kan komen, bevordert Boer & Croon de samenwerking tussen ervaren bestuurders en young executives. Onder meer door jaarlijks de Co-generation Award toe te kennen. Dit jaar is de prijs tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt aan de stichting Blikverruimers, een organisatie die zich succesvol heeft ingezet om naast ervaren bestuurders ook jonge mensen in toezichthoudende functies te plaatsen.
  • Om de innovatie en groei van Boer & Croon te versnellen, zijn er in 2016 twee nieuwe partners benoemd: Anoesjka van Aanholt die leiding geeft aan onze gezondheidszorgactiviteiten en Jaap Heeringa die leiding geeft aan onze Young Executives.

Tot slot wensen wij al onze relaties nogmaals een gezond en succesvol 2017 toe!

 

https://youtube.com/watch?v=NsCumx0ToD8%26rel%3D0

Delen