Partner

Willemijn Broerse

Willemijn Broerse

Willemijn vertegenwoordigt Boer & Croon in het noorden van het land. In haar loopbaan staat de ontwikkeling van mensen en organisaties centraal. Haar werkwijze kenmerkt zich door het stellen van goede vragen en een persoonlijke benadering vanuit echte interesse. Willemijn beschikt over een goede antenne om te beoordelen of iemand ook echt past bij (de cultuur van) een organisatie en vice versa.

Willemijn begon haar loopbaan in 1999 bij Ebbinge, waar zij manager werd van een van de businessunits. In 2008 stapte zij over naar Schiphol Group, om bredere managementervaring op te doen. Hier ontpopte zij zich als een echte generalist. Achtereenvolgens was zij (mede)verantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie, talentenprogramma´s, security policy en de eigen brandweer-organisatie van Schiphol. In 2016 keerde zij terug bij Ebbinge, waar zij zich als director de afgelopen jaren bezighield met advisering aan en executive search voor directies en raden van commissarissen van ondernemende familiebedrijven. Na een verhuizing naar Groningen is zij vanaf februari 2022 partner van Boer & Croon. Willemijn is gecertificeerd als coach (International Coach Federation) en voor het werken met de persoonlijkheidsinstrumenten Management Drives en MBTI.

Willemijn is maatschappelijk betrokken en zat jarenlang in het stichtingsbestuur van een school in Sri Lanka en van twee Amsterdamse basisscholen. Naast haar werk geniet zij van de stad Groningen en de mooie natuur van het noorden. Samen met haar man Berend heeft Willemijn twee zonen.

Opleiding:
Bedrijfskunde (Rijksuniversiteit Groningen)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op