Sluit

Research Consultant Yess Boer & Croon

Veerle Dietz

Veerle Dietz

Verbindend I Nuchter I Positief I Communicatief I Creatief I Resultaatgericht

Veerle is gefascineerd door de psychologische aspecten van menselijk gedrag. Ze voert graag diepgaande gesprekken om de drijfveren en overtuigingen van mensen te doorgronden. Haar vermogen om inzicht te krijgen in teamdynamiek en te beoordelen welke mensen het beste passen binnen een team maken haar een waardevolle aanwinst voor YESS. Ze is enthousiast over de mogelijkheden die zij hier krijgt om persoonlijk en inhoudelijk betrokken te zijn bij het matchen van kandidaten en het adviseren van klanten.

Haar interesse in de mens en teamdynamiek heeft haar geleid tot het afronden van een bachelor psychologie (UU) en een master in Social Influence (UvA). Ter afsluiting van haar studie liep zij stage bij Deloitte, waar zij werkte aan projecten voor het verbeteren van team-effectiviteit en het ontwikkelen van interventies op basis van psychologische factoren en teamdynamiek. Naast haar studie werkte zij als instructrice bij een teambuildingbedrijf, waar zij leiderschapstrainingen en outdooractiviteiten organiseerde.

Naast haar werk is Veerle graag actief bezig met yoga, geniet ze van de natuur en houdt ze van avontuur en creatieve activiteiten, zoals schilderen en pianospelen.

Bachelor: Psychologie (Universiteit Utrecht)
Master: Social Influence (Universiteit van Amsterdam)