Werkstudent Strategy

Tim Reddering

Tim is in maart 2023 gestart als werkstudent binnen de Strategy Solution. Hij heeft een bachelor in Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en gaat nu verder met een master in Robotica. Ook heeft hij vakken gevolgd in finance, marketing en recht. Deze brede kennis en technische bril zet hij in om het team te versterken. Als werkstudent wil hij deze brede kennis verder uitbreiden met ervaring in de Strategy Concultancy.

Verder is Tim een echte teamspeler en gaat graag een uitdaging aan. Dat is ook te zien aan hoe hij zijn vrije tijd besteedt, waarin hij veel nieuwe sporten uitprobeert zoals voetballen, boksen en surfen.

Bachelor: Werktuigbouwkunde
Master: Robotics

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op