Young Executive

Thomas van Burk

Thomas van Burk

Teamplayer | Sociaal | Creatief | Analytisch | Positief | Betrouwbaar

Thomas heeft een avontuurlijke instelling en het onbekende motiveert hem. Een nieuwe uitdaging inspireert hem om hard te werken en om veel te leren in een korte tijd. De opgedane kennis kan hij vervolgens omzetten in actie. Dit doet hij door gebruik te maken van zijn analytische vermogen, creativiteit en sociale vaardigheden. Daarbij is zijn hoofddoel om een positieve impact te maken op het veranderende zorglandschap.

Naast werk heeft Thomas een passie voor golfsurfen. Om deze sport te kunnen beoefenen zoekt hij het avontuur op door naar uithoeken van de wereld te reizen. Waar hij op zoek gaat naar nieuwe plekken met mooie golven.

Bachelor: Medische Natuurwetenschappen
Master: Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op