Young Executive

Thijs Termes

Thijs Termes

Belangstellend | Creatief | Doelgericht | Innovatief | Oprecht

Thijs Termes is sinds mei 2022 Young Executive bij Boer & Croon. Hiervoor is hij ruim anderhalf jaar als financieel adviseur werkzaam geweest bij een kantoor in Utrecht. Hier adviseerde en begeleidde hij beginnende en professionele vastgoedbeleggers. Bij deze werkzaamheden heeft hij geleerd klantcontact te onderhouden, resultaatgericht te werk te gaan en proactief te handelen.

Thijs is een echte teamspeler. Hij werkt graag samen met anderen, hierbij gaat hij op creatieve- en probleemoplossende wijze te werk. Door goed naar anderen te luisteren en met ze mee te denken, kan hij mensen op professionele wijze aanvoelen en verbinden. Ook gaat hij graag uitdagingen aan, waarbij hij het leuk vindt om nieuwe dingen op te pikken en toe te passen.

Na jarenlang gehockeyd te hebben, haalt hij energie uit het beoefenen van allerlei verschillende sporten, zoals padel, boxen en hardlopen. Ook houdt hij ervan om in zijn vrije tijd met vrienden af te spreken, mooie plekken te bezoeken, rustig een boek te lezen of te schaken.

Bachelor: Economics & Business Economics (Universiteit van Utrecht)
Master: International Management (Universiteit van Utrecht)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op