Young Executive

Stijn Hekman

Stijn Hekman

Teamspeler | Resultaatgericht | Sociaal | Betrouwbaar

Stijn is sinds november 2022 werkzaam als Young Executive bij Boer & Croon. Hij heeft een achtergrond in Business Administration en Global Business & Sustainability, hierdoor is Stijn breed inzetbaar. Stijn is een teamspeler die doelgericht te werk gaat maar tegelijkertijd graag klaar staat voor anderen. Daarnaast wordt hij graag uitgedaagd en probeert hij graag nieuwe dingen.

Het zoeken naar uitdagingen vertaalt zich buiten het werk in zijn grote passie voor verschillende sporten. Zo is Stijn regelmatig te vinden op het voetbalveld, de padelbaan, de racefiets of in de sportschool.

Bachelor: Business Administration (UvA)
Master: Global Business & Sustainability (Rotterdam School of Management)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op