Senior Manager Operations

Stefan Starke

Stefan Starke

Tijdens en na zijn studie heeft Stefan gewerkt bij Heineken, Tata Steel en Koninklijke Vezet. Daarmee heeft hij veel ervaring opgedaan in de food- en maakindustrie.

De afgelopen jaren heeft Stefan namens Boer & Croon deze kennis toegepast bij verschillende bedrijven, voornamelijk in de (maak)industrie, zoals Accell, Vesuvius en Chemours. Hierbij heeft de nadruk gelegen op procesoptimalisatie, performance management (OEE) en het visualiseren hiervan met verschillende digitale tools. Daarnaast, zoals iedereen binnen de solution Supply Chain & Operations, heeft hij zijn Lean Six Sigma Black Belt gehaald.

Verder houdt Stefan ervan om te fietsen, leest hij graag geschiedenisboeken, neemt hij graag deel aan pubquizzen en zit hij als penningmeester in het bestuur van Humanitas Zuid-Kennemerland.

Opleiding:
Technische Bedrijfskunde (Universiteit Eindhoven)
Supply Chain Management (Universiteit Tilburg)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op