Senior Manager Operations

Stefan Starke

Stefan Starke

is Senior Manager Operations bij Boer & Croon. Stefan komt oorspronkelijk uit het oosten van het land en heeft Technische Bedrijfskunde in Eindhoven en Supply Chain Management in Tilburg gestudeerd. Tijdens en na zijn studie heeft hij gewerkt bij Heineken, Tata Steel en Koninklijke Vezet en daarmee veel ervaring opgedaan in de food- en maakindustrie.

Afgelopen jaren heeft Stefan deze kennis toegepast bij Boer&Croon bij verschillende bedrijven, voornamelijk in de (maak)industrie, zoals Accell, Vesuvius en Chemours. Hierbij heeft de nadruk gelegen op procesoptimalisatie, performance management (OEE) en dit visualiseren met verschillende digitale tools. Daarnaast, zoals iedereen binnen de solution Operations, heeft hij zijn Lean Six Sigma Black Belt bij Boer&Croon gehaald.

Verder houdt Stefan ervan om te fietsen, leest hij graag geschiedenisboeken, neemt hij graag deel aan pub quizzen en zit hij als penningmeester in het bestuur van Humanitas Zuid-Kennemerland.


Mijn projecten

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op