Werkstudent YESS Boer & Croon

Sjoerd Touwen

Sjoerd is sinds februari 2023 werkzaam binnen Yess Boer & Croon als Junior Executive Research Consultant. Hij is momenteel bezig met zijn Bachelor rechtsgeleerdheid in Utrecht. Naast zijn studie houdt Sjoerd zich druk met verschillende extra curriculaire activiteiten. Zo was hij in zijn eerste jaar voorzitter van Studievereniging Sirius en werkte hij in vakanties als Engels leraar op zomerkampen voor kinderen.

Sjoerd is ambitieus, gemotiveerd, sociaal en positief ingesteld. Met een professionele houding, oog voor innovatie en een vlotte babbel, draagt Sjoerd bij aan een gezellige energie op kantoor. Voor hem geldt, ‘Hard werken en gezelligheid gaan heel goed samen!’. In zijn vrije tijd houdt Sjoerd van surfen, sporten, lezen en films kijken. Daarnaast geniet hij ook enorm van borrelen met zijn huisgenoten, vrienden en familie.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op