HR Business Partner

Sigrid Booij

Sigrid Booij

heeft naast haar bachelor Hotelmanagement aan de Business School Notenboom in Maastricht, haar master Beleid, Communicatie en Organisatie met een specialisatie in verandermanagement afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Als consultant heeft zij evaring opgedaan in zowel de private als publieke sector waarbij mens, gedrag en organisatie als rode draad door haar klantopdrachten terug kwamen. Hierop voortbordurend heeft ze de stap gemaakt om als HR Business Partner van binnenuit verandering teweeg te brengen en zo haar bijdrage te leveren aan de groei ambities van Boer & Croon.

Kenmerkend voor haar werkwijze is haar pragmatische aanpak, nieuwsgierigheid en interesse in wat een ander in beweging brengt. Hierdoor is zij goed in staat is verschillende perspectieven en invalshoeken bij elkaar te brengen. Een belangrijke kernwaarde voor haar is autonomie en als kritische sparringpartner wordt zij gedreven door haar ambitie om het beste uit haar zelf en anderen te halen.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op