HR Business Partner

Sigrid Booij

Sigrid Booij

Als consultant heeft Sigrid ervaring opgedaan in zowel de private als publieke sector waarbij mens, gedrag en organisatie als rode draad door haar klantopdrachten terug kwamen. Hierop voortbordurend heeft ze de stap gemaakt om als HR Business Partner van binnenuit verandering teweeg te brengen en zo haar bijdrage te leveren aan de groeiambities van Boer & Croon.

Kenmerkend voor haar werkwijze is haar pragmatische aanpak, nieuwsgierigheid en interesse in wat een ander in beweging brengt. Hierdoor is zij goed in staat om verschillende perspectieven en invalshoeken bij elkaar te brengen. Een belangrijke kernwaarde voor haar is autonomie en als kritische sparringpartner wordt zij gedreven door haar ambitie om het beste uit haar zelf en anderen te halen.

Opleiding:
Bachelor: Hotelmanagement (Business School Notenboom in Maastricht)
Master: Beleid, Communicatie en Organisatie (Vrije Universiteit van Amsterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op