Partner

Seerp Leistra

Seerp Leistra

is partner en aandeelhouder bij Boer & Croon en vooral actief in de publieke sector en de zorg. In 2002 heeft hij voor het toenmalige Boer & Croon InterMaat kantoor Noord-Nederland opgezet. Voor zijn komst naar Boer & Croon was Seerp vele jaren actief in uiteenlopende managementfuncties bij de (lokale) overheid. Zijn laatste functie was algemeen directeur Onderwijs Cultuur Sport Welzijn van de Gemeente Groningen. Daarvoor was hij onder meer coördinator bestuurlijke vernieuwing bij de Gemeente Groningen en hoofd bestuur ondersteuning aldaar. Hij studeerde Nederlandse taal en letterkunde in Groningen en volgde vele managementcursussen, waaronder het Directeurentraject Publiek Domein en Verandermanagement van het SIOO.

Zijn aanpak is sociaal, empathisch en gericht op het bereiken van consensus. Hij is een echte netwerker. Seerp is enthousiasmerend en geeft anderen ruimte om initiatieven te nemen.

Naast zijn werk voor Boer & Croon is Seerp onder meer voorzitter van de Raad van Toezicht van het Noord Nederlands Toneel en bestuurslid van Oerol en diverse andere culturele organisaties. Hij heeft als muzikant en bestuurder ervaring in diverse orkesten en speelt als violist in het Zigeunerorkest Cserebogár.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op