Sluit

Manager Strategy & Transformation

Sanne Sibbald

Sanne Sibbald

Resultaatgericht | Analytisch | Betrokken | Verbindend | Gedreven

Sanne is een gedreven teamplayer die geen uitdaging uit de weg gaat. Met haar open en oprechte houding gaat zij graag het gesprek in, maakt ze makkelijk verbinding en vind zij snel haar plek binnen een organisatie. Sanne haalt voldoening uit gezamenlijk resultaat behalen en houdt zich graag bezig met zowel de projectmatige- als de mensgerichte kant van de transformatie. Met haar aanstekelijke energie en drive maken haar proactief en met haar pragmatisme weet ze snel resultaat tastbare resultaten te halen.

Gedrevenheid heeft Sanne meegenomen uit haar rollen bij NOC*NSF en het Ministerie van Defensie, waar ze zicht richtte op prestatieoptimalisatie. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar de zorgsector als projectmanager. In haar opdrachten bij Boer & Croon heeft Sanne in diverse sectoren gewerkt, waardoor ze breed inzetbaar is, door projecten in het ziekenhuis, bij Booking.com en Vesuvius.

Ook in haar persoonlijke leven legt Sanne graag de lat hoog. Ze speelt fanatiek hockey en heeft twee marathons gelopen. In het weekend kookt ze het liefst uitgebreid voor een tafel vol vrienden en familie.

Bachelor: Bewegingswetenschappen (Rijksuniversiteit Groningen)
Master: Sport Sciences Research Master / Human Movement Sciences (Rijksuniversiteit Groningen)