Manager Healthcare

Sabine Ebbing

Sabine Ebbing

Verbindend | Innovatief | Doelgericht | Zorgvuldig | Leergierig

Sabine is energiek en enthousiast en zeker niet bang voor een uitdaging! Ze gaat doelgericht te werk maar houdt hierbij goed haar omgeving in de gaten. Daarnaast blijft ze constant kritisch naar de inhoud kijken. Ze past zich gemakkelijk aan in verschillende omgevingen waarbij zij makkelijk mensen op hun gemak kan stellen. Organiseren en plannen is iets waar ze goed in is en gaat zo efficiënt mogelijk te werk. Leren en samenwerken zijn punten die haar drijven in haar werk.

Buiten Boer & Croon is sporten een grote passie van Sabine, ook geniet ze van reizen en is het liefst omringd door haar vrienden en familie.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op