Young Executives

Roza Cihangir

Resultaatgericht | Gepassioneerd | Communicatief | Verbindend | Leergierig

Roza is sinds mei 2023 actief bij Boer & Croon als Young Executive. Na haar bachelor Psychologie heeft Roza haar master afgerond in Consultancy & Organisational Development. Dankzij haar mensgerichte bachelor en organisatiegerichte master kan zij haar kennis breed inzetten binnen organisaties. Ook heeft Roza kennis over onderwerpen als change management, leiderschap en conflict en coöperatie binnen groepen.

Roza heeft zowel een kwantitatief als kwalitatief onderzoek uitgevoerd bij één van de grootse banken van Nederland. Haar onderzoek was gericht op het in kaart brengen van werktevredenheid onder software developers en advies uitbrengen over het verminderen van verloop van deze groep.

Dankzij haar aanstekelijke enthousiasme en motiverende houding krijgt Roza mensen van nature mee. Ze is een teamspeler en neemt graag een verbindende rol aan binnen een groep. Naast dat Roza gedreven, sympathiek en leergierig is vindt zij het ook leuk om voortdurend te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen. Roza staat open voor feedback en heeft een flexibele houding.

In haar vrij tijd brengt Roza graag tijd door met haar vrienden en familie. Daarnaast vindt ze het leuk om nieuwe dingen uit te proberen die haar uitdagen en waar ze veel van kan leren zoals motorrijden, salsa dansen, ondernemen en alleen reizen.

BSc: Psychology (Universiteit van Amsterdam)
MSc: Consultancy & Organisational Development (Universiteit van Amsterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op