Sluit

Manager Finance & Technology

Rowie Schopman

Rowie Schopman

Resultaatgericht | Analytisch | Samenwerken | Leergierig | Zorgvuldig

Bij Rowie draait alles om analytische kracht, leergierigheid en resultaten. Met jarenlange ervaring in de financiële sector is ze in staat om oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van financiële instellingen en gerelateerde bedrijven. Rowie heeft een scherp oog voor details en kan complexe gegevens vertalen naar bruikbare inzichten, hiermee slaat zij een brug tussen Business en IT. Ze wil meetbare impact creëren en streeft naar concrete resultaten. Dit heeft zij ook bewezen in haar jaren als data & business analist bij een grootbank.

De wereld van data en business staat nooit stil, en Rowie ook niet. Ze blijft zichzelf verbeteren, houdt haar vaardigheden up-to-date en ontdekt graag nieuwe vaardigheden en technologieën.

Buiten werk geniet Rowie veel van de gezelligheid van vrienden en familie, dit gaat meestal gepaard met lekker eten en een wijntje. Dit wordt afgewisseld met de nodige beweging, je kunt Rowie geregeld vinden op het hockeyveld of op een yogamat.

 Bachelor: Media, Informatie & Communicatie (Hogeschool van Amsterdam)Master: Communicatiewetenschap (Vrije Universiteit Amsterdam)