Research Consultant

Rosemarie Egmond

Rosemarie Egmond

Analytisch | Creatief | Doortastend | Empathisch | Zelfstandig

Rosemarie heeft voor haar aanstelling bij Vanderkruijs anderhalf jaar gewerkt als Research Analyst bij marktonderzoekbureaus in zowel de publieke sector als de media. Hier heeft zij onderzoeksprojecten uitgevoerd op het gebied van (consumenten-) gedrag en data-analyse. Waardevolle inzichten levert zij aan door met een nieuwsgierige en open houding een onderzoek aan te gaan.

Rosemarie is doelgericht, behulpzaam en kritisch. Zij benadert vraagstukken vanuit een menselijk oogpunt en met een leergierige houding bijt ze zich graag vast in nieuwe onderwerpen. In haar vrije tijd is Rosemarie graag creatief bezig, houdt ze van lezen en is ze actief in de natuur.

Opleiding:
Bachelor: (Sociale) Psychologie, (Universiteit Utrecht, minor Sociale Psychologie, Belfast, Noord-Ierland)
Master: Economic and Consumer Psychology (Universiteit Leiden)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op