Marketing & Communicatie

Rosanne Bunschoten

Rosanne Bunschoten

Pro-actief | Oplossingsgericht | Nieuwsgierig | Sociaal | Behulpzaam

Rosanne gaat zelfstandig en pro-actief te werk en legt makkelijk verbanden. Ze heeft de opleiding Communicatie gevolgd aan de HvA. Daar is haar liefde voor schrijven ontstaan, waardoor ze de minor ‘schrijven in opdracht’ heeft gevolgd. Verder heeft ze kennis en ervaring opgedaan bij de Gemeente Amsterdam tijdens haar stage. Ze heeft daar niet alleen geleerd om te schrijven, maar ook om social media analyses te maken, projecten te leiden en communicatie-adviezen te geven.

Naast haar interesse voor schrijven is Rosanne geïnteresseerd in media psychologie. (Social) media en technologieën beïnvloeden het effect van de boodschap op de doelgroep. Het onderzoeken van deze verschillende effecten is van belang om uiteindelijk de gewenste boodschap over te kunnen brengen bij de doelgroep. Om meer te leren over deze psychologische processen heeft Rosanne de master Communicatiewetenschappen aan de VU gevolgd, met media psychologie als specialisatie.

Haar interesses, ervaringen en vaardigheden komen goed van pas bij haar functie als Marketing en Communicatie medewerker bij Boer & Croon.

Bachelor: Communicatie
Master: Communicatiewetenschappen

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op