Young Executive

Roel van Santen

Roel van Santen

Analytisch - Doorstastend - Enthousiast - Strategisch - Sociaal - Doorzetter

Roel is iemand die op jonge leeftijd al behoorlijk wat ervaring in het bedrijfsleven heeft opgedaan, als stagiair bij grote multinationals. Zo heeft hij stage gelopen in Atlanta bij Elekta, een multinational gespecialiseerd in radiotherapie en radiochirurgie (ter genezing van kanker), en zijn bachelorscriptie geschreven in Kopenhagen bij WS Audiology, de op één na grootste gehoorapparaten producent ter wereld. Door deze ervaringen heeft hij een mooie praktische toevoeging gegeven aan zijn studies: International Business Administration & International Business and Economics.

Roel is een enthousiaste professional. Hij is doelgericht, en bezit de analytische vaardigheden om zijn doelen te realiseren. Daarnaast is hij erg sociaal, iemand die met iedereen goed overweg kan; dit maakt hem een echte teamspeler. Verder is Roel heel leergierig en iemand die elk probleem tot op de bodem uit wil zoeken. Moeilijke opdrachten motiveren hem enorm en hij gaat geen uitdaging uit de weg.

Roel is een groot sportfanaat, hij tennist zelf en gaat naar de sportschool. Daarnaast is hij een enorme voetbalfan. Verder houdt Roel ervan om met vrienden af te spreken en mooie reizen te maken met zijn vrienden.

Bachelor: International Business Administration (Universiteit Twente)
Master: International Business and Economics, track: International Management (Universiteit Utrecht)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op