Sluit

Partner Strategy & Transformation

Robin Coester

Robin Coester

Met zijn technische achtergrond in combinatie met strategische vaardigheden, impactgericht denken en een focus op samenwerking is Robin Coester in staat om complexe veranderingen te initiëren en begeleiden. Hij begon zijn carrière bij de Koninklijke BAM Groep, waar hij onder andere betrokken was bij het opleveren van het grootschalige infrastructuurproject HSL Zuid.

Hierna werkte hij bij Linde Gas (producent en leverancier van natuurlijk gas), Cortexon (hightech maakindustrie) en ProRail (de spoorinfrabeheerder in Nederland) in lijn-, programmamanagement en directierollen. Voor zijn overstap naar Boer & Croon was hij directeur van Stevin Technology Consultants, een advies- en implementatiebureau dat werkt aan een toekomstbestendige infrastructuur.

Robin is resultaatgericht, maar ook een systeemdenker die overwogen overgaat tot actie. Een doorzetter die alles uit de kast haalt om het einddoel te bereiken. Hij boekt duurzaam resultaat op het snijvlak van strategie, samenwerking en technologie.

Buiten werktijd sport Robin om zijn conditie op peil te houden, en vindt hij ontspanning in het lezen van een goed boek of samen met zijn vrouw koken voor vrienden en familie.

Opleiding: Technische Bedrijfskunde (TU Eindhoven)