Sluit

Associate Partner

Robert Verkroost

Robert Verkroost

Robert is een Human Resources Director met ruime ervaring in dienstverlenende, financiële en logistieke organisaties. In het bijzonder heeft hij expertise in overnames, reorganisaties en integraties, en in het opzetten van een HR strategie met de complete HR processen en instrumenten daarvoor.

Robert is begonnen bij Berendsen, een grote textieldienstverlener. Hier kwam hij erachter dat het loont om medewerkers meer verantwoordelijkheden te geven. Hierna werd Robert HR-directeur bij GGN, de grootste gerechtsdeurwaardersorganisatie van Nederland. Hij is daar begonnen met een ingrijpende harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden van de 25 oorspronkelijke maatschappen, gevolgd door grootschalige herstructureringen en reorganisaties.

In 2018 werd Robert – via Boer & Croon – gevraagd om als HR-directeur te gaan werken voor pakketdienstverlener DPD. Hier heeft hij onder meer hard gewerkt om voor de snel groeiende organisatie een voldoende en stabiele capaciteit te krijgen. Dat is hem goed gelukt, zelfs in de Corona-tijd, toen mensen veel meer gingen bestellen. Een bedrijf dat al tegen de grenzen van haar groei aanzat kreeg er ineens 40% volume bij.

Sinds kort geeft Robert twee dagen in de week les aan de Avans Hogeschool als docent HR. De overige drie dagen zet hij zich in voor interim-opdrachten.

Robert loopt graag hard in de vroege ochtend. Ook houdt hij van muziek en literatuur, maar het meeste geniet hij van het gezelschap van vrienden en familie

Opleiding: P&O (Hogeschool Fontys)