Manager Finance

Robbert Kock

Robbert Kock

is in september 2021 begonnen als manager Finance & Technology bij Boer & Croon. Vanuit zijn ervaring in de accountancy, heeft hij een sterk financieel, compliance en analytisch vermogen ontwikkeld. Daarnaast heeft hij een energieke en positieve mindset, kan hij snel schakelen en voelt zich vertrouwd in complexe multidisciplinaire omgevingen. ​

Daarbij gelooft hij sterk dat samenwerking het middel is om je doelen te bereiken. “If you want to go fast go alone. If you want to go far go together”. Vanuit zijn opleiding in de hotellerie is hij servicegericht ten opzichte van zijn klanten en teams. Een goed presterend team deelt kennis, leert van fouten en viert zijn successen. Robbert houdt van zwemmen, lekkere wijn en goed eten.

Bachelor: BBA Hotel Management
Master: MSc Accountancy & Control
Post Doctoraal: Registeraccountant

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op