Young Executive

Pim Cramer

Pim Cramer

Analytisch | Communicatief | Verbindend | Doelgericht | Leergierig

Pim is sinds september 2022 Young Executive bij Boer & Croon. Hiervoor is hij een jaar werkzaam geweest als Junior Consultant bij een boutique consultancybureau gespecialiseerd in het faciliteren van organisatieveranderingen. Hier verzorgde hij trainingen in onder andere teamdynamiek, communicatie en strategieontwikkeling.

Sociaal, daadkrachtig en openhartig. Met die insteek pakt Pim graag een project op. Hij weet complexe vraagstukken vlot te doorgronden en tot een goed einde te brengen door nieuwsgierigheid en scherpe analyse te combineren met een aanstekelijk enthousiasme. Hard op de inhoud, zacht op de relatie.

In zijn vrije tijd kookt Pim graag met en voor vrienden en familie. Daarnaast houdt hij zich bezig met (inter)nationale politiek en is hij regelmatig in de boksschool te vinden.

Bachelor: Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit Rotterdam)
Master: Organisational Change and Consulting (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op