Young Executive

Peter Walrecht

Peter Walrecht

is een gedreven teamspeler met een oog voor de mensen in zijn team, ontwikkeling en de onderlinge cohesie. Hij kenmerkt zich door zijn directe en analytische aanpak en haalt energie uit complexe vraagstukken, processen verbeteren en zichzelf uit te dagen.

Zijn ambitieuze houding kenmerkt zich door zijn resultaatgerichte manier van denken en focus op succes. Hij gaat grote uitdagingen niet uit de weg en prefereert een gedegen zakelijke aanpak van problemen. Zijn manier van werken bestaat uit het combineren van helderheid, flexibiliteit, nieuwsgierigheid en pragmatisme. Deze vier resulteren in een proactieve houding tegenover problemen en een intrinsieke motivatie om deze op te lossen. Uit eerdere (werk)ervaringen heeft hij geleerd om te werken aan projecten met een hoge impact in snel veranderende omgevingen.

Op persoonlijk vlak is Peter reflectief, zelfkritisch en streeft hij ernaar om het beste uit zichzelf te halen. Dit is niet alleen terug te zien in zijn manier van werken, maar ook op sportief en sociaal gebied.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op