Manager Healthcare

Pauline Gabriëls

Pauline Gabriëls

Resultaatgericht | Organisator | Bruggenbouwer | Gedreven | Peoplemanager

Kenmerkend aan Pauline is haar positieve en consciëntieuze aanpak: Always that little bit extra.

Pauline is na een studentenbaan in dienst getreden bij OLVG en heeft daar zowel ervaring opgedaan met management (+/- 30FTE), als in de functie zorganalist Doelmatigheid. Pauline is de dynamiek door verschillende projecten gaan waarderen. Ze wordt enthousiast als ze projecten mag leiden, waarbij met allerlei disciplines samengewerkt wordt. De kers op de taart is voor haar als de klant blij is met het geleverde resultaat.

In haar vrije tijd is Pauline druk bezig met haar brede sociale netwerk, bezoekt graag in de binnenstad van Amsterdam een terrasje en sporten mag ook niet ontbreken.

Bachelor: Gezondheid en Leven (VU)
Master: Biomedische wetenschappen (UVA)
Master: Healthcare management (Erasmus Rotterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op