Young Executive

Paul Beijnink

Paul Beijnink

Resultaatgericht | Sociaal | Energiek | Nauwkeurig | Analytisch

Paul is sinds november 2022 Young Executive bij Boer&Croon. Paul is opgegroeid in regio Utrecht en heeft de hogere hotelschool afgerond in Amsterdam.

Voor zijn bachelor heeft Paul in Italië verschillende functies binnen hotels gehad, van stagiair tot manager. Vervolgens heeft Paul een master bedrijfskunde gevolgd aan de Vrije Universiteit en als student ervaring opgedaan bij consulting projecten voor ING en EY.

Paul combineert zijn praktijkervaring uit de hotelindustrie met een analytische blik die hij tijdens zijn master heeft opgedaan. Hij werkt graag in teamverband, heeft oog voor detail en gebruikt een open, positieve aanpak.

In zijn vrije tijd is Paul een enthousiast sporter die van hardlopen en wielrennen houdt. Hij is ook vaak te vinden bij de klimmuur.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op