Manager Operations

Olan Lumbantobing

Analytisch | Behulpzaam | Commercieel | Coaching

In de positie van Manager Operations zal Olan in staat zijn om verbetermaatregelen te bedenken en uit te voeren en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de oplossing. Hij haalt veel voldoening uit het in kaart brengen en organiseren van processen op een efficiëntere manier. Het helpt hem dat hij commercieel kan handelen; hij toont dat hij kostenbewust is en in staat is om op commerciële kansen te reageren. Bovendien is hij goed in staat om snel informatie te begrijpen en vervolgens concrete aanbevelingen te doen.

Ook valt zijn mensgerichte aanpak op een positieve manier op; hij heeft veel empathie en helpt anderen graag verder. Hij stimuleert de ontwikkeling van anderen, toont een oprechte interesse in de ontwikkelingsbehoeften van mensen in zijn team en biedt hierbij een helpende hand. Hij draagt op een constructieve manier bij aan een werksfeer waarin ruimte is voor verbeteringen en nieuwe ideeën. Hij is leergierig en staat open voor feedback.

Zijn CV omvat de huidige positie als Manager Operations bij Boer & Croon en eerdere functies als Project Manager Supply Chain bij Flink en Supply Chain Manager bij Otrium.

In het weekend hardloopt hij graag een rondje in zijn stad Amsterdam.

Bachelor: International Business, University of Groningen

Master: International Business, University of Groningen

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op