Associate Partner

Nick van Sante

Nick van Sante

Nick van Sante werkt als Associate Partner in Zuid-Nederland. Hij maakt deel uit van het kernteam HR. Nick heeft een lange ervaring als HR-directeur, consultant en programmamanager in grote profitorganisaties en familiebedrijven. Specifieke ervaringen van Nick zijn: change management, M&A (aan- en verkoop), outsourcing, reorganisaties, digitale businesstransformaties, HCM- en ERP- implementaties.

Vanuit deze rollen is hij een klankbord voor bestuurders en geeft hij richting in besluitvorming en creëert hij zo waarde voor organisaties. Kenmerkend aan Nick is dat hij beschikt over veel enthousiasme in combinatie met grote denkkracht en creativiteit. Zijn kracht is het verbinden van verschillende professionele disciplines als basis voor (internationale) samenwerking.

Zijn manier van leidinggeven en coaching is mensen richting en feedback geven en ze zo te helpen echt beter te worden.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op