Senior Manager Finance & Technology

Mimi Jurhill

Verbindend – Enthousiast – Analytisch – Besluitvaardig – Proactief

Mimi Jurhill is een gepassioneerde verbinder die een brug slaat tussen IT en Business. Ze heeft een scherp oog voor de wensen van de klant zonder oog te verliezen voor de mens. Haar werkwijze kenmerkt zich door haar flexibele en resultaatgerichte aanpak en heeft een sterk track record als manager van het oplossen van business/IT gerelateerde vraagstukken. Wat volgens haar de basis is voor een succesvol programma? Een goede samenwerking waarbij Mimi de complexiteit die hierbij soms komt kijken niet uit de weg gaat en als uitdaging ziet. Mimi heeft 16 jaar ervaring in de bancaire sector, door haar uiteenlopende kennis van data analytics, new business, customer due diligence en implementatie programma’s kan ze snel schakelen & beslissen. Ze is geïnteresseerd in trends en de ontwikkeling van artificial intelligence in haar vakgebied.

Mimi woont in Amsterdam en kan, naar eigen zeggen, goed koken en genieten van een bourgondische levensstijl. Vol overgave stort zij zich op salsa les en kun je haar vinden op een (dak)terras of festiviteit afgewisseld met een gezonde dosis sporten en familie-events.

Master: MSc Bedrijfskunde met specialisatie in Digital Business, Universiteit van Amsterdam
Bachelor: BBA Financial Services Management, Fontys Hogescholen

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op