Partner Public Solution

Michiel Overgaag

Michiel Overgaag

Michiel is sinds september 2021 bij Boer&Croon en is sinds december 2022 partner Public.
Michiel werkte hiervoor dertien jaar als consultant bij Dutch Group, Accenture en Bvolve. Hij heeft een indrukwekkend netwerk en trackrecord opgebouwd bij uitvoeringsorganisaties, lokale overheden en ministeries. Michiel is maatschappelijk gedreven om de digitale dienstverlening van de overheid voor burgers en bedrijven flexibeler, beter en duurzamer te maken. Ook draagt hij graag bij aan het vereenvoudigen van de grote publiek thema’s als de energietransitie, veiligheid, betaalbare zorg en mobiliteit.

Michiel geeft niet alleen advies, maar implementeert het ook samen met de klant. Juist die laatste fase, waarin de geadviseerde ideeën gerealiseerd worden, geeft hem de meeste voldoening. Dit is een van de redenen waarom Michiel zich thuis voelt bij Boer&Croon. Hier geldt immers: Get it Done! Michiel is een fervent hardloper en kookt graag voor vrienden en familie.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op