Research Consultant

Merel van Bemmel

Merel van Bemmel

Enthousiast – Spontaan – Gedisciplineerd – Nieuwsgierig

Merel is een assertieve werknemster. Ze vindt het prettig om in een werksfeer te werken waar mensen durven te ondernemen, gedachtes uit te wisselen en elkaar te kunnen challengen.

Naast haar studie is Merel actief geweest binnen haar studentenvereniging bij de carrièrecommissie. Daarnaast heeft zij stages gelopen, waardoor zij ervaringen binnen verschillende bedrijven heeft opgedaan waaronder Interpolis.

Buiten Boer & Croon vindt Merel sporten heel leuk. Ze is vaak te vinden in de sportschool, het zwembad of de rocycle studio. Hiernaast vindt ze het leuk om met vrienden en familie verschillende dingen te ondernemen.

Bachelor: Interdisciplinaire sociale wetenschappen (UvA)
Master: Sociale Influence (UvA) & Sociology: Contemporary Social Problems (UU)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op